Erkek Gerçeğine Orta Dünyasal Bakış

23 Haziran 2011 Perşembe 0 yorum

Sevgili okurlar günaydın, bugün sizlere yine elmas, pırlanta, yakut, altın değerinde bilgiler sunacağım. Hep olduğu gibi bu yeni öğrendiklerinizle diğer cahillerden bir hatta on adım ötede olacağınızı da hatırlatmak isterim. Konumuz başlıktan da anladığınız üzere “Erkek Gerçeği” ama olaya pek çoğunuzun daha önce bakmadığı bir yerden bakıp Orta Dünya(orta dünya nedir hiç fikriniz yoksa en spastik şekilde açıklayayım- hobbit-insan-orc-elf vs canlıların beraber türlü savaşlar yaptıkları realitenin genel adı) üzerinden gerçeklerle yüzleşeceğiz. Zaten konuyu en açık haliyle ele almanın başka bir bakış açısıyla değerlendirmenin imkanı yoktu o yüzden yazının rahat ve anlaşılır geçeceğini tahmin ediyorum. Şimdi size erkeğin ne olduğunu anlatacağım ancak daha önce ne değildir onu söylemek istiyorum ki eğer umduğunuz gibi bir şey değilse boşa vakit harcamayın.
İnsan sınıfı erkekleri asla hobit(ne olduğunu bilmeyen bi zahmet açsın gugılı baksın) değildir sayın okurlar(bu cümle lütfen tarihe geçsin çünkü çok feci fena önemlidir) Adı üstünde insandır. Yüzüklerin efendisi serisini izleyen ya da kitaplarını okuyan her şahsı mühterem bilir ki “güç yüzüğünü” taşıması için bir hobit olan Frodo‘ya vermişlerdi. Peki neden ona vermişlerdi hatırlayanınız var mı? Yoksa ben hatırlatayım çünkü hobitler, naif, kendi halinde bir ırktır. Hırslardan diğer ırklara kıyasla nispeten arınmış, a-tamahkar(tokgözlü demek bu kelimeyi ben kendim türettim) mahluklardır. Peki ama hobitler neden böyledir? Bunun başlıca iki sebebi vardır. ilk ve en önemli sebep Hobbitlerin kendileri gibi çüklerinin de küçük oluşudur. İkinci sebep ise kıllı ayak durumunun her iki cinsiyette de var olmasıdır. Hiç biriniz gerçekleri merak edip orta Dünyaya gitmediğiniz için bunları bilmiyorsunuz neyseki ben varım size her daim gerçekleri söyleyecek. Herneyse devam ediyoruz;
Bu durumun hobit toplumu üzerindeki yansıması şu şekilde olur; Hobit cinsi erkekleri hem cinsel organlarını karşı cinse göstermeye çekindikleri için hem de göstersem ne olacak ki? Bir kıllı ayak için değer mi psikolojisine girerler. Bilindiği gibi cinsel hayat sosyal hayatı büyük ölçüde etkiler. Dolayısıyla hobit erkekleri içinde oldukları cinsel isteksiz tavrı ve çekingen psikolojilerini sosyal yaşantılarına da yansıtırlar. Onlar için artık bir coşku efendime söyliyeyim bir hırs, bir iktidar savaşının anlamı kalmamıştır. Otumsu bir yaşam sürer bu zavallılar.
Oysa biliyoruz ki insan ırkı dişilerinin ayakları kıllı(bu denli) değildir ve insan ırkı erkeklerinin çükleri de bu denli küçük değildir. Dolayısıyla insan ırkının cinsel hayatı bir hobite göre oldukça canlı ve heyecanlıdır. Hal böyle olunca da normal olarak sosyal hayatta gelsin savaşlar gitsin ihtiras rüzgarları.(gülü seven dikenine katlanır) İnsan başta da söylediğim gibi insandır. Hernevi yeni, güzel, tüysüz ayaklı ve geniş kalçalı sayısız olasılık insan erkekleri için yeni bir savaş, fethedilmesi gereken yeni topraklardır. Unutmayın ki bir insan erkeğindeki hırs üç elf erkeğinde yoktur. Neden? Çünkü insan erkeği o kadar artiz tipli değildir başka bir yönüyle bu eksikliğini gidermek zorundadır ayrıca bir Elf kadar hassas asil olacağım diye boşa kasıp enerji de harcamaz, direk mevzuya girmeyi sever. Bu tutum insan erkeklerinin ön sevişmesine(adı batsın) de yansımıştır. Beklemek, alıştırmak gibi dolaylı yollar kullanmak asla onlara göre değildir. Bu tür lüzumsuz örf ve ananeleri yumuşak Elf ırkına bırakmışlardır.
Ve evet kabul etmek gerekir ki insan erkeğinin çükü bir Ork erkeğinin ki kadar büyük değildir ama Ork’ta o kadar çük varda kime ne yapıyor diye sorarsanız Orta Dünya’nın ıssız çölleri gibi sessiz bir cevapla karşılaşırsınız. İnsan erkeği fiziksel ve psikolojik olarak en üstün olmak zorunda değildir ona en güçlü, en yakışıklı, en akıllı yakıştırmaları oturmaz ama o hep en kurnaz olandır.
Her zaman sahip olduklarıyla hedefini elde etmeyi bilmiştir. Tipi kurtarmazsa parasıyla, parası yoksa tipiyle, hiç biri yoksa serseriliği ve çirkinliği dahi bir erdem gibi göstererek kazanmasını bilmiştir. İşte bütün bu sebepler onu yeryüzündeki ve Orta Dünyadaki en başarılı erkek türü yapar.

Evet sevgili okurlar artık erkek gerçeğinin ne olduğunu öğrendiniz. Yazıyı okuyanların ve yinede biz erkeklerle birlikte olmayı seçenlerin bundan sonra ağlama, zırlama, yakınma gibi hakları olmadığı belirtmek isterim. Ben size neyin ne olduğunu açık açık söyledim bundan sonra ne yapacağınız tamamen size kalmış.
Ayrıca unutmadan şunu da ekleyeyim; Hangi Dünya’da olursa olsun tüylü ve güzel olan tek ayaklar kedilere ait olanlardır. Az hobitli günler sizin olsun. Görüşmek üzere.

0 yorum:

 

©Copyright 2011 Taboo | TNB